Wie is BookPresso?

Een team barstensvol expertise en passie

Een ambitieuze missie vraagt om een ambiteus team. Door vereniging van krachten is het de oprichters van BookPresso gelukt dat iedereen zijn eigen boek kan maken.

 

Henk van Alst (Grafisch ontwerper)

Dankzij het inzicht en de ervaring van deze ondernemende ontwerper is het gelukt om ons idee werkelijkheid te maken. Henk is behalve een ervaren graficus ook een visionair en doorzetter. Henk zorgt ervoor dat de kwaliteit van alles wat je op de website en BookPresso-machine ziet, voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van vormgeving en functie.  

Henk houdt van de natuur, duurzame initiatieven en alles wat met vogels te maken heeft. Daarnaast is Henk mede-eigenaar van Syntum, de ICT-onderneming die verantwoordelijk is voor de techniek achter de BookPresso-machine.

 

Bart van der Poel (Programmeur)

Programmeren is een vak dat vraagt om meer dan alleen kennis van ééntjes en nullen. Het gaat om intuïtie en het vinden van creatieve oplossingen voor spontane problemen. Bart is een 'self made programmeur' die ervoor zorgt dat de BookPresso-machine doet wat wij beloven; het online maken van een boek zonder kennis van ingewikkelde software. 

Familieman Bart houdt behalve van zijn werk ook van muziek en speelt graag live met zijn band. Daarnaast is Bart mede-eigenaar van Syntum, de ICT-onderneming die verantwoordelijk is voor de techniek achter de BookPresso-machine.

 

Bart van Heijst (Marketeer)

Het boekenvak is een vak apart. Bart is een autoriteit op het gebied van online boekdrukken. Deze Bart is de tolk tussen de klant en BookPresso. Hij luistert goed naar wat je belangrijk vindt, zodat wij elke dag kunnen werken aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Bart houdt van fotografie en reizen. Daarnaast is Bart oprichter van De Boekdrukker, de online boekdrukker die de klant centraal stelt en niet de drukpers. 

 

Roan Benneker (Controller)

Bij het maken en drukken van boeken moet alles op rolletjes lopen. Het is daarom van belang dat elk detail -hoe klein dan ook- klopt. Dankzij Roan's organisatietalent en financiële know-how staan wij nooit voor verrassingen. Roan maakt het mogelijk dat het team ongehinderd kan doorwerken aan onze missie: Iedereen kan een boek maken.   

Roan houdt van sporten, reizen en het ontdekken van culturele hoogstandjes. 

 

Colofon

Wij willen ons dank betuigen aan iedereen die zich heeft verbonden aan BookPresso met kennis, kunde en materialen:

WieWat 
Iolanda Swaen FotografieOmslagfoto kunstboeken 
De BoekdrukkerDrukwerkadvies 
Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.